Jouw Afbeelding

Ga hier naar onze nieuwe website!

HR Groep

Motoren

Motoren en voortstuwingsinstallaties
In het algemeen overtreft de levensduur van een schip de levensduur van de motor. Een scheepseigenaar komt dan ook vroeg of laat voor de keus te staan van wel of niet hermotorisering. HR Piping helpt bij met maken van die keus. In nauwe samenspraak met de klant wordt een weloverwogen en deskundig advies geformuleerd, gebaseerd op wensen en budget van de klant. HR Piping kan alle merken en types scheepsmotoren en voortstuwingsinstallaties leveren en installeren en verzorgt de complete inbouw en uitlijning en inbedrijfstelling van de voortstuwing.

Hermotorisering
Wanneer de reparatie van een motor meer kost dan de aanschaf en plaatsing van een nieuwe motor, is hermotorisering de oplossing. Maar ook andere factoren kunnen leiden tot de installatie van een nieuwe motor. Denk bijvoorbeeld aan reductie van brandstofverbruik, minder geluidsoverlast, minder onderhoudskosten, tegemoetkomen aan milieu-eisen, meer vermogen versus minder ruimte die de motor inneemt, gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Uitlijning en inbedrijfstelling
HR PipingĀ verzorgt de uitlijning van motoren, tandwielkasten, pompen en propellerschachten. Daarnaast stelt HR PipingĀ machinekamer-equipment, lading-equipment, tandwielkasten, thermische- en oliesystemen in bedrijf door zorgvuldig geselecteerde medewerkers met veel ervaring.