Jouw Afbeelding

Ga hier naar onze nieuwe website!

HR Groep

Over ons

Partner in piping en scheepstechnische installaties
De core-business van HR Piping is het ontwerpen, bouwen en installeren van scheepstechnische en landinstallaties – zoals leidingwerksystemen, pompen, motoren en equipment – voor scheepsbouw, jachtbouw en industrie. De kernbegrippen van HR Piping zijn: klantgerichtheid, maatwerk, flexibiliteit en vakmanschap. Deze lopen als een rode draad door elke opdracht. HR Piping heeft een productiehal van ruim 1800 vierkante meter..

Sparringpartners
Precies weten wat de klant wil, op tijd opleveren en een tevreden klant, dat vindt HR Piping belangrijk. Luisteren naar de klant, betrokkenheid en sparringpartners zijn, ook tijdens het productie- en installatieproces; het zijn juist deze details die voor de klant doorslaggevend zijn. Alleen dan kan het resultaat optimaal zijn.

Op locatie
Voor werk op locatie – turnkey projecten – hebben de medewerkers compleet ingerichte, mobiele werkplaatscontainers tot hun beschikking. Ze hebben daardoor alles bij de hand: montagemateriaal, gereedschappen, lasapparatuur, buig- en zaagmachines enzovoort. Door de vele ervaring met turnkey projecten wordt HR Piping veel gevraagd voor scheepstechnische installaties op locatie.

Vakmanschap
HR Piping staat voor vakmanschap in iedere discipline en heeft een goede reputatie van onbetwiste leverancier van kwaliteit, flexibiliteit en snelle aflevering. Daarvoor zorgt een team van vakkundige en ervaren pijpfitters, lassers en constructiewerkers. Elke medewerker is een vakman met kennis en kunde van hedendaagse technieken binnen elke discipline, met een hands-on mentaliteit en passie voor hun werk.

Classificatie
Werkzaamheden worden gecertificeerd geleverd. Dat geldt zowel voor het materiaal als voor de laswerkwerkzaamheden. HR Piping bouwt bijvoorbeeld onder classe van Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, Det Norske Veritas, Lloyds register of Shipping. Voor het laswerk heeft HR Piping het certificaat Las Methode Kwalificatie EN15614-1 MIG-MAG en TIG.